Μπάσκετ: Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Μπάσκετ: Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ χωρίς προβλήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε λιγο (20.00) τον Παναθηναϊκό, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Στην δωδεκάδα των Πειραιωτών βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπριάντε Γουέμπερ, που αναμένεται να κάνει απόψε το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες.

Επιστολή στην FIBA

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε νωρίτερα σήμερα επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, με την οποία του ζητάει να παρακολουθήσει την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για να έχει άποψη για τη διαιτησία! Η «ερυθρόελυκη» ΚΑΕ εκφράζει παράλληλα στην ίδια επιστολή την αντίθεση της με τον ορισμό των διαιτητών για τον σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς εσιε κατά καιρούς ελφράσει τη δυσαρέσκεια της για τα σφυρίγματα των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA κ. Ανδρέα Ζαγκλή και τον ενημέρωσε για τα όσα παράδοξα και τραγελαφικά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ όπως τον ορισμό των τριών διαιτητών του σημερινού ημιτελικού. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter