Μπάσκετ: Υπαίθριες προπονήσεις θέλει ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Υπαίθριες προπονήσεις θέλει ο Ολυμπιακός

Eπιστολή με την οποία ζητάει άδεια να ξεκινήσει προπονήσεις σε ανοιχτό χώρο έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τερματίσουν το δίμηνο της απραξίας και να μαζέψουν ξανά στην Ελλάδα τους ουκ ολίγους ξενιτεμένους παίκτες, αφού το ενδεχόμενο συνέχισης της Εuroleague φαίνεται πλέον υπαρκτό.

Παρόμοιες άδειες έχουν ήδη δοθεί από το υφυπουργείο σε μεμονωμένους αθλητές Ολυμπιακών αθλημάτων, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης υποσχέθηκε ότι το μέτρο θα επεκταθεί.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, οι ομάδες θα συγκεντρωθούν σε μία πόλη στις αρχές Ιουλίου για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με αγώνες που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, αφού προηγηθεί καραντίνα δύο εβδομάδων και εικοσαήμερη προετοιμασία των αθλητών.

Το Βελιγράδι έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για τη φιλοξενία των αγώνων και προσφέρει δωρεάν φιλοξενία των αποστολών, ενώ η Ελλάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Οι πιθανότητες για επανεκκίνηση ξεπερνούν πλέον το 50%», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Μακάμπι Νταβίντ Φέντερμαν. Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στα πλέι-οφ του ισραηλινού πρωταθλήματος, εφ’ όσον οι ημερομηνίες συμπέσουν με τις αντίστοιχες της Euroleague.

Στην Ελλάδα, η απόφαση για τερματισμό της Basket League (αλλά και της Α2, όπου συμμετέχει η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού) φαίνεται οριστική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter