Μπάσκετ: Υπό αστυνομική προστασία ο διαιτητής Αναστόπουλος

Μπάσκετ: Υπό αστυνομική προστασία ο διαιτητής Αναστόπουλος

Τα πράγματα όσο πάνε και αγριεύουν στο ελληνικό μπάσκετ μετά και τον ορισμό από την ΚΕΔ του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα (Τετάρτη,8/5) για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν σε παιχνίδι που θα διευθύνει ο Αναστόπουλος και κινδυνεύουν πλέον με υποβιβασμό, αφού αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είχε προηγηθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ που δεν έγινε για τον ίδιο λόγο.

Ο Αναστόπουλος πάντως δήλωσε κώλυμα την περασμένη Παρασκευή λόγω ίωσης και δεν κατέβηκε να παίξει στο ματς Χολαργού – Παναθηναϊκού που έγινε η το Σάββατο. Πολλοί το ερμήνευσαν ότι το έκανε για να δηλώσει κώλυμα και στο ματς του Ολυμπιακού και να γλιτώσει τα χειρότερα, αφού είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί στο ΣΕΦ με ους άλλους δύο διαιτητές για να κλείσει το φύλλο αγώνα. Όμως σήμερα έγινε γνωστό από δημοσιεύματα, ότι ο Αναστόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες υπό αστυνομική προστασία, επειδή υπάρχει φόβος για την σωματική του ακεραιότητα. Ειδικά μετά την προχθεσινή επίθεση στον ρέφερι της Σούπερ Λίγκας Αλέξανδρο Τσαμούρη, η Αστυνομία παίρνει τα μέτρα της για τον φόβο των χούλιγκαν.

Πολλά θα κριθούν για το επίμαχο παιχνίδι της Τετάρτης στη σημερινή (6/5) γενική συνέλευση των μετόχων των ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ (αρχίζει στις 14:30), όπου δεν αποκλείονται νέες εντάσεις αφού θα βρεθούν ξανά στον ίδιο χώρο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού και όλοι θυμούνται την επεισοδιακή συνάντηση τους πριν 20 μέρες στο γραφείο του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter