Μπάσκετ: Υποδοχή… μεσσία στον Χεζόνια

Μπάσκετ: Υποδοχή… μεσσία στον Χεζόνια

Eκατοντάδες ενθουσιώδεις φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τον μπασκετμπολίστα Μάριο Χεζόνια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο 26χρονος Κροάτης γνώρισε αποθεωτική υποδοχή με πανό («Welcome Home Mario»), καπνογόνα, συνθήματα, αλλά και …τούρτα, αφού η άφιξή του συνέπεσε με τα γενέθλιά του.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ντυμένος με πράσινη φόρμα, ο Χεζόνια ομολόγησε ότι πάντοτε ονειρευόταν να φορέσει την πράσινη φανέλα. «Ανυπομονούσα να έρθω σε αυτή την ομάδα, είμαι επιτέλους εδώ», είπε. «Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πανηγύριζα με τη Θύρα 13 τις κατακτήσεις της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν θρησκεία. Έχει τους καλύτερους οπαδοί στον κόσμο ολόκληρο. Το έδειξαν σήμερα, είναι οι καλύτεροι. Νιώθω ευγνωμοσύνη για την υποδοχή. Ανυπομονώ να τους το ξεπληρώσω», δήλωσε ο Κροάτης.

Αρχικά οι περίπου 600 οπαδοί κατέκλυσαν την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, αλλά εξωθήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο την Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ ο Χεζόνια (που έχει να παίξει μπάσκετ περίπου 1 χρόνο) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας απέναντι στην παλιά του ομάδα, Μπαρτσελόνα.

Την Κυριακή οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα πρωταθλήματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter