Μπάχαλο με τη δίκη του «ψευτογιατρού» – Στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό ο Dr. Kontos

Μπάχαλο με τη δίκη του «ψευτογιατρού» – Στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό ο Dr. Kontos

Για τις 15:00 διέκοψε η έδρα τη δίκη του «ψευτογιατρού» Dr. kontos που κατηγορείται για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, για να αποφασίσει το πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τους δικηγόρους του βρίσκεται στον Ευαγγελισμό με οξυγόνο καθώς νοσεί από κορονοϊό και ζήτησαν αναβολή καθώς δεν έχουν καταφέρει να του αποσπάσουν εξουσιοδότηση αλλά και επειδή ο ίδιος ο κατηγορούμενος θέλει να παρίσταται στην ακροαματική διαδικασία.

Μετά από επικοινωνία με το νοσοκομείο αναμένεται να αποσταλεί σήμερα το μεσημέρι στο δικαστήριο το πιστοποιητικό του ασθενούς από τον Ευαγγελισμό προκειμένου να φανεί η κατάσταση υγείας του κατηγορουμένου και η έδρα να αποφασίσει αν θα δικάσει με ή χωρίς την παρουσία του «ψευτογιατρού».

Από την πλευρά της η Πολιτική Αγωγή αντέδρασε αναφέροντας ότι ούτε κατά την προηγούμενη δικάσιμο οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν εξουσιοδότηση ενώ εκτίμησαν πως οι καθυστερήσεις γίνονται λόγω παρέλευσης του 18μηνου στις 16.12.2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία συνεχίζει να πραγματοποιείται σε ακατάλληλη λόγω του μεγέθους της αίθουσα εξαιτίας των πολλών παραγόντων της δίκης (σ.σ. 17 κατηγορούμενοι, πολλοί δικηγόροι, ένορκοι, δημοσιογράφοι κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται πως ως συνεργοί του 47χρονου, που υποσχόταν σωτηρία σε ασθενείς με σοβαρά νοσήματα μέσω της χρήσης δήθεν φαρμάκων, βοτάνων, ελαίων και αυστηρής διατροφής, κατηγορούνται 16 άτομα: γιατροί, μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικής κλινικής, μία μοναχή, ένας έμπορος βοτάνων και ένας πρώην υπουργός της Ν.Δ., γιατρός στο επάγγελμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter