«Μπάχαλο» μεταξύ ΕΠΟ και Super League – Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια Κυπέλλου

«Μπάχαλο» μεταξύ ΕΠΟ και Super League – Αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια Κυπέλλου

Η ανυπαρξία συνεννόησης μεταξύ της ΕΠΟ και της Super League ανάγκασε την ομοσπονδία στην αναβολή τριών αγώνων κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι για αυτή την εβδομάδα.

Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, που επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (27/9), μετατέθηκε για την Τρίτη 2/10 (ώρα 17:30), ενώ το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, που επίσης είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, μετατέθηκε για την Τετάρτη 3/10 και ώρα 17:30.

Αναβλήθηκε επίσης η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26/9 αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, η οποία όμως δεν μπορεί να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ένωσης, κι έτσι αναζητείται ελεύθερη ημερομηνία…

Η ΕΠΟ προχώρησε στις αναβολές αυτές, επειδή σε κάθε περίπτωση υπήρχε ομάδα που δεν συμπλήρωνε το απαραίτητο 48ωρο μεταξύ αγώνων. Η Λαμία παίζει σήμερα (24/9, 19:00) με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, άρα δεν μπορούσε να παίξει την Τετάρτη Κύπελλο, ενώ Λάρισα, Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται το Σάββατο (29/9) για την 5η αγωνιστική της Super League, άρα δεν γινόταν να έχουν παίξει την Πέμπτη στο κύπελλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter