Μπάχαλο στην κυβέρνηση – Άγριος καβγάς Μητσοτάκη-Δένδια

Μπάχαλο στην κυβέρνηση – Άγριος καβγάς Μητσοτάκη-Δένδια

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Δένδια, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές.

Μετά τον εμφανή παραγκωνισμό του υπουργού Εξωτερικών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς δεν πήγε σε καμία από τις επισκέψεις του πρωθυπουργού σε Γαλλία και Γερμανία, σήμερα έγινε γνωστό πως υπήρξε μεγάλος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών. 

Ο λόγος φαίνεται πως είναι η πρωτοβουλία του Νίκου Δένδια να καλέσει εκτάκτως στο υπουργείο Εξωτερικών τον Τούρκο πρέσβη για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.

Έλα όμως που το συγκεκριμένο θέμα είναι ευρωπαϊκό καθαρά ζήτημα –η συμφωνία για τους μετανάστες είναι μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας- και δεν αποτελεί μέρος των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας…

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος uber alles ή Τι τρέχει με τους Υπουργούς που δεν τούς θέλει μαζί του

Έτσι όταν πληροφορήθηκε ο πρωθυπουργός τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία Δένδια, έγινε έξαλλος και ακολούθησε άγριος καβγάς μεταξύ τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως και η αντίδραση του Τούρκου πρέσβη, Μπουράκ Οζούγκερτζιν, ήταν ενδεικτική της γκάφας του Νίκου Δένδια, καθώς κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους το «ρεζουμέ» της απάντησής του στον Έλληνα ΥΠΕΞ ήταν «η συμφωνία που έχουμε είναι με τις Βρυξέλλες και εσείς δεν έχετε κάποια δουλειά σε αυτή…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter