Μπέκαμ: “Τα έπαιρνε αντί να έδινε στη Unicef”

Μπέκαμ: “Τα έπαιρνε αντί να έδινε στη Unicef”

Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου αποδεικνύεται “φραγκοφονιάς” ακόμα και με τη Unicef, της οποίας είναι πρέσβης καλής θέλησης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Football Leaks και της γαλλικής, mediapart.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, αν και πρέσβης της Unicef από το 2005 ο Άγγλος σούπερσταρ αρνείται συνεχώς να προσφέρει χρήματα στον οργανισμό και ζητά από τη Unicef να πληρώσει για έξοδα που έκανε σε ταξίδι του αν και τα έξοδα ήταν καλυμμένα από χορηγούς κτλ.

Επισυνάπτουν μάλιστα και μια συνομιλία στην οποία ο Μπέκαμ λέει όχι στο ενδεχόμενο να δώσει χρήματα για μια τελετή απονομής στη Σανγκάη στη Unicef.

«Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σσ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Το Football Leaks αναφέρει ότι σε ταξίδι του στη Καμπότζη τα έξοδα του οποίου ήταν καλυμμένα από τους χορηγούς ο Μπέκαμ κατάφερε να χαλάσει άλλες 8.000 ευρώ τις οποίες ζήτησε να τα καταβάλλει η Unicef.

Επίσης αλγεινή εντύπωση προκαλεί και επιλογή των χορηγών για να συγκεντρώσει τα χρήματα για να εκπληρώσει το όνειρό του, ένα ταξίδι στο διάστημα.

Ανάμεσα στους υποψήφιους χορηγούς ήταν και δικτάτορες, όπως ο Μπονγκό της Γκαμπόν, ο Αλίγεφ του Αζερμπαϊτζάν και ο Ναζαρμπάγιεφ από το Καζακστάν!

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή

Με δήλωσή του σε ιστοσελίδα της Αγγλίας εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπάθησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα τα οποία δίνουν στοιχεία για τις σχέσεις του με τη Unicef και παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα του.

Όπως υποστήριξε τα στοιχεία είναι από μέιλ που έχουν υποκλαπεί και παραποιηθεί από χάκερ.

Προσθέτει ότι οι σχέσεις της Unicef με τον Μπέκαμ είναι εξαιρετικές με τον παίκτη μέσω του ιδρύματος του να έχει προσφέρει αρκετά χρήματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter