Μπεκατώρου: «Θέλουμε μία υγιή Ελλάδα»

Μπεκατώρου: «Θέλουμε μία υγιή Ελλάδα»

«Για μία υγιή Ελλάδα», ήταν το σύνθημα που ανέβηκε στα χείλη της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά την απογευματινή συνάντησή της με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο.

«Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο να μιλήσω δημόσια για κάτι τόσο τραυματικό», δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004. «Ωστόσο αφού μίλησα έχοντας εισπράξει τα συναισθήματα από τον κόσμο αλλά και την αγκαλιά της Πολιτείας μπορώ να πω σε κάθε θύμα να φύγει απ’ αυτή τη θέση! Να σπάσει τη σιωπή του, όπου και να βρίσκεται, σε οποιοδήποτε χώρο! Εχουμε τη δυνατότητα να βγούμε νικητές και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε. Μία υγιή Ελλάδα σε όλες τις μορφές της».

Νωρίτερα η Μπεκατώρου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία ενημέρωσε για το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας το 1998. Η Ολυμπιονίκης θα καταθέσει στον Εισαγγελέα την Τετάρτη, στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε αυτεπάγγελτα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter