Μπεκενμπάουερ: Το «αντίο» της Μπάγερν Μονάχου στον Κάιζερ

Μπεκενμπάουερ: Το «αντίο» της Μπάγερν Μονάχου στον Κάιζερ
AP Photo/Matthias Schrader

Χιλιάδες φίλοι της Μπάγερν Μονάχου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο Φραντς Μπεκενμπάουερ στην επιμνημόσυνη δέηση που έλαβε χώρα στην «Allianz Arena».

«Χωρίς αυτόν δεν θα γινόμασταν το κλαμπ που είμαστε σήμερα», ανέφερε σε ανακοίνωση η Μπάγερν, με τους ιθύνοντες της ομάδας να λένε το τελευταίο «αντίο» στον Μπεκενμπάουερ με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στις 16:00 ώρα Ελλάδας στην γήπεδο της Μπάγερν άρχισε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του, όπου βρέθηκαν 30.000 φίλοι των Βαυαρών. Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και θρύλοι της που όλοι μαζί αποχαιρέτησαν τον Μπεκενμπάουερ όπως τού άξιζε.

Δεκάδες στεφάνια τοποθετήθηκαν γύρω από μια τεράστια φωτογραφία, ενώ υπήρξαν και ομιλίες από ανθρώπους του ποδοσφαίρου σχετικά με το μεγαλείο του Kaiser. Εκεί ήταν μεταξύ άλλων οι Ράινερ Μπόνοφ, Αντρέας Μπρέμε, Πολ Μπράιτνερ, Λόταρ Ματέους, Γκιούντερ Νέτσερ, Βόλφγκανγκ, Όβερατ, Φραντς Ροτ, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, Γκέοργκ Σβάρτσενμπεκ, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκεερ και Μπέρτι Φογκτς. Ακόμη ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Αρσέν Βενγκέρ.

AP Photo/Matthias Schrader
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter