Μπελαβίλας: Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα

Μπελαβίλας: Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα

Με μια ανάρτηση του στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας απαντάει στα περί της χρηματοδότησης του προεκλογικού του κέντρου.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Μπελαβίλα: Επειδή το πειραϊκό “Μακελειό” ξαναχτύπησε ψάχνοντας να δει που βρέθηκαν τα χρήματα για το πανέμορφο εκλογικό μας κέντρο, ενημερώνουμε ότι δεν τα έφερε το τηλεοπτικό συνεργείο από τη Βενεζουέλα. Ας είναι καλά οι φίλοι του “Λιμανιού της Αγωνίας” και του “Πειραιάς για Όλους” που στηρίζουν την προσπάθεια μας με νόμιμους τρόπους, που καταθέτουν επώνυμα στον επίσημο εκλογικό λογαριασμό μας, τον ελεγχόμενο από τη δημόσια αρχή για τη διαφάνεια. Λογαριασμό δίναμε πάντα, σε κάθε δημοτικές εκλογές, όπου οφείλουμε: ηθικά στους δημότες και νομικά στις υπεύθυνες κατά τον εκλογικό νόμο αρχές. Παιδιά, λάθος πόρτα χτυπήσατε! #pireas4all

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2441423815926549&set=a.115107135224907&type=3&theater

Σχόλιο γραφείου Tύπου για συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη

Μολονότι ο Γιάννης Μώραλης συμμετέχει στο ΔΣ του ΟΛΠ, δεν είναι αυτός που διαπραγματεύτηκε το 2015 – όπως υποστηρίζει – ώστε ο Πειραιάς να λαμβάνει ποσοστό επί του τζίρου του οργανισμού. Αυτό το πέτυχε η κυβέρνηση κεντρικά και ο Θοδωρής Δρίτσας ως Υπουργός Ναυτιλίας. Όσον αφορά τον απερχόμενο δήμαρχο, καλό θα ήταν να μάθουμε με ποιον τρόπο ως μέλος του ΔΣ του ΟΛΠ έχει λειτουργήσει υπέρ του Πειραιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter