Μπελαβίλας: Γιατί ο δήμαρχος νιώθει υποχρεωμένος να δηλώνει ότι ο Μαρινάκης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος;

«Γνωρίζετε άλλον δήμαρχο στη χώρα μας, που νιώθει υποχρεωμένος, να εξηγεί εμμονικά σε κάθε του συνέντευξη, πως κάποιος ιδιώτης (στην περίπτωση μας ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης) είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος;», δηλώνει ο Νίκος Μπελαβίλας.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά αναφέρει στη δήλωσή του:

«Μέσα στις γιορτές, διάβασα με προσοχή τις δύο συνεντεύξεις και το πρόσφατο δελτίο τύπου του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά.

Για τα έργα και το μέλλον του Δήμου Πειραιά, μιλάμε ήδη. Συζητάμε με τους Πειραιώτες στις γειτονιές και στο διαδίκτυο, για την πόλη μας, για το κυκλοφοριακό, για τα άδεια κτίρια, για την στηριξη όσων έχουν ανάγκη. Θα συζητήσουμε αναλυτικά για τα δώδεκα κορυφαία ζητημάτα που δημοσιοποιούμε κάθε εβδομάδα. Μέχρι τις εκλογές, συν-γράφουμε μαζί με τους πολίτες, ολοκληρο το πρόγραμμα της μεγάλης αλλαγής πλεύσης του Πειραιά.

Επιστρέφοντας στις συνεντεύξεις της δημοτικής αρχής δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και να ρωτήσω:

Γνωρίζετε άλλον δήμαρχο στη χώρα μας, που νιώθει υποχρεωμένος, να εξηγεί εμμονικά σε κάθε του συνέντευξη, πως κάποιος ιδιώτης (στην περίπτωση μας ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης) είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος;

Ας αναρωτηθούμε όλοι ποιο είναι το πρόβλημα!

Νίκος Μπελαβίλας»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.