Μπενφίκα: Κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμο διαιτητή

Μπενφίκα: Κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμο διαιτητή

Δημοσίευμα του CNN αποκάλυψε πως η διοίκηση της Μπενφίκα κατέβαλε δύο εκατ. ευρώ στον πρώην διαιτητή Μπρούνο Παϊσάο πριν απο περίπου 4 χρόνια και πλέον η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, πρόκειται για τον 47χρονο διαιτητή Μπρούνο Παϊσάο, που «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του το 2018 κι ο οποίος φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό από την πορτογαλική ομάδα, συνολικά ποσά ύψους δύο εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πληρωμή έγινε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του Παϊσάο που δεν έγινε ποτέ.

Στην υπόθεση εμπλέκεται το όνομα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές σε ένα άλλο σκάνδαλο με επίκεντρο και τότε τη Μπενφίκα.

Από την πλευρά του, ο πορτογαλικός σύλλογος διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο χαρακτήρισε το ζήτημα ως “παρεξήγηση”, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τα χρήματα, επειδή για αρκετούς μήνες εργάστηκε για την εταιρεία του Μπερνάρντες.

Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές και αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν, τότε η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία..

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter