Μπέος: «Εγώ και εκατομμύρια Ελληνες δεν ανεχόμαστε να εφαρμόζεται ο νόμος του… Μαρινακιστάν»!

Μπέος: «Εγώ και εκατομμύρια Ελληνες δεν ανεχόμαστε να εφαρμόζεται ο νόμος του… Μαρινακιστάν»!

Το «έλα να δεις» γίνεται και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές τους παράγοντες. Με δηλώσεις και ανακοινώσεις αφήνονται υπονοούμενα για όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της Σούπερ Λίγκας κι αυτή η κατάσταση ρίχνει στα… τάρταρα το επίπεδο της.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι «όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Μπέος και ο «Βόλος» του. Δυστυχώς αυτά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες δεν μπορεί παρά να απασχολήσουν τις αρμόδιες δικαστικές και όχι μόνο αρχές. Το λυπηρό για αυτούς είναι ότι η αλήθεια θα λάμψει. Ως προς την τελευταία ανακοίνωση… είναι Κυριακή ο κος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει χρόνο!!!».

Ο Μπέος στην απάντηση του έκανε λόγο για «Μαρινακιστάν», αναφέρθηκε στον εφέτη Τζιμπλάκη και στις υποθέσεις του Τζήλου και της Τράπεζας Κρήτης. Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Βόλου:

«Αν και αποτελεί τουλάχιστον ιλαροτραγωδία η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τη σημερινή της διοίκηση και ιδιοκτησία, να προειδοποιεί και να απειλεί με δικαστικές προσφυγές και «αποκαλύψεις», γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας, τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις κάποιων εξ αυτών, δεν θεωρώ τίποτα απίθανο. Άλλωστε η προσωπική μου περιπέτεια χάρις στο γνωστό σύστημα με δικαστές – εργαλεία, τύπου Τζιμπλάκη, δεν μου αφήνει περιθώρια να αμφιβάλλω.

Απλώς απορώ αν την πρώτη φορά οδηγήθηκα στη φυλακή για να γλιτώσει, εντέλει, ένα «άδειο μύδι», καθώς κάποιοι Δικαστικοί Λειτουργοί δεν τολμούσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ποίων μέσων θα μετέλθουν τώρα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, αυτοί και που τότε το επιχείρησαν;

Γιατί βεβαίως θέματα υπάρχουν πολλά και σημαντικά για να απασχολήσουν την Δικαιοσύνη, αν οι λειτουργοί της πραγματικά το επιθυμούν. Υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις, όπως παραδείγματος χάριν αυτή του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, όπου και μάρτυρες υπήρχαν, αλλά και αδιάσειστα στοιχεία.. διώξεις, όμως, και ποινές, παραδόξως όχι…

Όπως, επίσης, υπάρχει, πάντα σε εκκρεμότητα, αυτή της απόπειρας δολοφονίας του διαιτητή Τζήλου, ο οποίος για κακή του τύχη λίγες ημέρες πριν από τον άνανδρο ξυλοδαρμό του είχε οριστεί να διαιτητεύσει το ματς Ξάνθη – Ολυμπιακός. Και φυσικά δεν αναφέρομαι τους δράστες, αλλά στους ηθικούς αυτουργούς.

Και υπάρχει πάντα ανοιχτή, εδώ και 11 χρόνια, η υπόθεση με τα εκατομμύρια της Τράπεζας Κρήτης. Θα χαριστούν και αυτά; Πόσα χρόνια χρειάζεται για να αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και ειδικά όταν η υπόθεση αυτή έχει σχέση με το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή του πολύπαθου ελληνικού λαού;

Όταν λοιπόν διερευνηθούν οι υποθέσεις αυτές και πολλές άλλες, τότε βεβαίως η Ελληνική Δικαιοσύνη όχι απλώς μπορεί, αλλά οφείλει να ασχοληθεί και με άλλα, έστω και αν «βρομάει» από μακριά ότι είναι στημένα και κατασκευασμένα, κατά την προσφιλή συνήθεια κάποιων.

Και βέβαια πάντα υπό την αίρεση ότι θα έχει απομείνει ικανός αριθμός δικαστικών στη χώρα και δεν θα έχουν παραιτηθεί ή μετοικήσει, στο μεταξύ.

Σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να με απειλήσουν και να μου απαγορεύσουν τη δημόσια έκφραση της γνώμης μου, έχω να πω ότι στη σημερινή Ελλάδα υπάρχουν και άλλοι πολλοί που αντιδρούν και εν τέλει δεν θα επιτρέψουν σε επίδοξους κυβερνήτες – νταβατζήδες, να οικοδομήσουν την εξουσία τους με στρατιές αργυρώνητων και μισθοφόρων δημοσιογράφων και με περιπτώσεις επίορκων δικαστικών λειτουργών, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Όπως εγώ, υπάρχουν εκατομμύρια Ελληνες που δεν ανέχονται στην πατρίδα μας, να εφαρμόζεται ο νόμος του «Μαρινακιστάν», να καταγγέλλουν, να κρίνουν και να δικάζουν πρωτομάστορες του παρασκηνίου και της διαπλοκής.

Με άλλα λόγια στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μπορούν να μιλούν για σκοινί.

Ειδικά για τον κ. Μαρινάκη θα τον προέτρεπα να ασχοληθεί με τα του οίκου του, που είναι και Μέγας, και να αφήσει τον Βόλο. Και όταν λέω τον Βόλο αναφέρομαι και στην πόλη, αλλά και στην ομάδα. Εξάλλου πήρε ηχηρή απάντηση στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, όπου ενεπλάκη ενεργά.

Κλείνοντας να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βεβαίως εκπροσωπεί την Ελλάδα και όχι το «Μαρινακιστάν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter