Μπέος, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Χρυσή Αυγή «αγκαλιά» στον Βόλο χωρίς ενδοιασμούς (Photos)

Μπέος, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Χρυσή Αυγή «αγκαλιά» στον Βόλο χωρίς ενδοιασμούς (Photos)

Κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται να είχαν ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Μπουκώρος και το μέλος του ΚΙΝΑΛ, Ν. Χαυτούρας, που σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον Βόλο υπό τον Αχιλλέα Μπέο, παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. 

Στην εκδήλωση – η οποία ήταν τα εγκαίνια της καινούριας βιβλιοθήκης στο ορφανοτροφείο Βόλου – έδωσαν το παρόν, δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι της παράταξης του Αχιλλέα Μπέου, ο βουλευτής Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας, και εκπρόσωποι της εκκλησίας

Κανείς από τους παραπάνω δεν αντέδρασε στην παρουσία των υπόδικων χρυσαυγιτών.

Μάλιστα, ο Μπέος, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον χρυσαυγίτη Παναγιώτη Ηλιόπουλο, την ώρα που έκοβε την κορδέλα. 

Σύμφωνα με τον Νίκο Κανελλή, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο της πόλης και μέλος της οργάνωσης ΞΕΚΙΝΗΜΑ, που μίλησε στο documentonews.gr, αυτός ο εναγκαλισμός με την ακροδεξιά δεν είναι καθόλου τυχαίος την ώρα μάλιστα που πλησιάζουν οι εκλογές. 

Ο ίδιος επισημαίνει ότι κατά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, η Χρυσή Αυγή στήριξε υπογείως την υποψηφιότητα νυν δημάρχου και «εντελώς συμπτωματικά» δεν κατέβασε δικό της υποψήφιο για το Δήμο Βόλου, προσθέτοντας πως η σχέση Μπέου και Χ.Α. δεν έχει επιχειρηθεί καν να κρυφτεί.

Αρχικά, όπως επισημαίνει ο κ. Κανελλής, από το 2015 ο Μπέος παραχώρησε στη ναζιστική οργάνωση – παρά τις αντιδράσεις, επικαλούμενος τη νομιμότητα και τη Δημοκρατία – τον χώρο του πρώην δημαρχείου Διμηνιού* προκειμένου να πραγματοποιήσουν ομιλίες και εκδηλώσεις. 

Την περίοδο που ο δήμαρχος Βόλου ήταν σε αργία, το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίαζε για το θέμα των προσφύγων που είχαν φτάσει στην πόλη και ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε στην αίθουσα και μαζί με τον χρυσαυγίτη Ηλιόπουλο παρακολούθησαν τη διαδικασία από τις θέσεις του κοινού.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κανελλής, ο Αχιλλέας Μπέος, πέραν όλων των άλλων δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή τη φασίζουσα συμπεριφορά του εντός αλλά και εκτός του δημοτικού συμβουλίου. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι απειλές που δέχτηκε ο ίδιος, από τον δήμαρχο, που δεν δίστασε να τον καλέσει σε «αναμέτρηση» έξω από το κτίριο, ενώ ξεκάθαρη ήταν η απειλή ότι θα «φάει ξύλο».

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Ηλιόπουλος και Παναγιώταρος είναι ανάμεσα στους 69 κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

*Το Διμήνι ανήκει στον δήμο Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με τον «Καλλικράτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter