Μπέρδεψε το «υπεύθυνος» και το «συντηρητικός» ο Δημήτρης Καμμένος – Δεν θα ψηφίσει υπέρ της αναδοχής (Video)

Μπέρδεψε το «υπεύθυνος» και το «συντηρητικός» ο Δημήτρης Καμμένος – Δεν θα ψηφίσει υπέρ της αναδοχής (Video)

Ήταν ίσως… αναμενόμενο από τον Δημήτρη Καμμένο, βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρο της Βουλής να διαφωνήσει και στο θέμα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτό εξήγησε το πρωί και μάλιστα για να στηρίξει την άποψή του αναφέρθηκε στην Αμερική, σε έλλειψη βιβλιογραφία αλλά και σε έλλειψη ιστορικών στοιχείων… Ο ίδιος διαφώνησε και με την πρόταση διαγραφής των βουλευτών που διαφωνούν.

Ακολουθούν η δηλώσεις του και το βίντεο:

«Προχθές που διάβαζα για λίγο αυτό το νομοσχέδιο μπορώ να πω ότι συμφωνώ σε αρκετά σημεία του, ειδικά στην ταλαιπωρία που πρέπει να επιλύσει το Κράτος για τη χρονοβόρα διαδικασία της υιοθεσίας και της αναδοχής», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή να συζητήσουμε τη διαφορά υιοθεσίας και αναδοχής, είναι σημαντικά ζητήματα που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος που δεν γίνεται επί της παρούσης. Προσωπικά δεν θα ψηφίσω την αναδοχή σε ομόφυλα ζευγάρια για τον απλό λόγο ότι χρόνια που ήμουν στην Αμερική προσπαθούσαν οι παιδοψυχολόγοι, οι παιδοψυχίατροι και οι κοινωνικοί λειτουργοί, το Κράτος γιατί ας πούμε ότι είναι σοβαρό κράτος οι ΗΠΑ, στατιστικές μελέτες υπέρ του καλού ή του κακού για αναδοχές ή υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια».

Όσο για την τοποθέτηση Καραγιαννίδη ότι όποιος διαφωνεί, να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα αναφερόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εκφράσει την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο και σε ερώτηση για το εάν αισθάνεται συντηρητικός, ο κ. Καμμένος επισήμανε: «Ο κ. Καραγιαννίδης είναι πάντα αυστηρός στις δηλώσεις του. Παλιότερα είχε κάνει μία αυστηρή δήλωση για τους πολύτεκνους και είχα διαφωνήσει δημόσια μαζί του. Δεν εμπλέκομαι στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αν νομίζουν ότι είναι δημοκρατικό, κάποιος βουλευτής να λέει στους άλλους “φύγετε από βουλευτές, αν διαφωνείτε” νομίζω ότι αυτό θα το κρίνουν οι ίδιοι».

«Δεν είναι κάτι συντηρητικό, νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Όποιος είναι υπεύθυνος, δεν είναι συντηρητικός».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter