Μπεργκ και… τέζα η ΑΕΚ

Μπεργκ και… τέζα η ΑΕΚ

Νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 2-3

Με γκολ του Μάρκους Μπεργκ στην εκπνοή του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (3-2) και στην ουσία εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στην εξέλιξή του, παρά τα φάλτσα σφυρίγματα του διαιτητή Παπαδόπουλου. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Κλωναρίδη (24’) και Μπεργκ (27’), ενώ η Ενωση με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 62΄ο Χριστοδουλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε το σκορ και στο 77’ ο Πέκχαρτ ισοφάρισε σε 2-2. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έφευγαν με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας από το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Μπεργκ «χτύπησε» για δεύτερη φορά και έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του. Ο Σουηδός φορ έφτασε στα 27 γκολ σε 37 εμφανίσεις φέτος και διανύει την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του.

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με ένα ηλίθιο παιχνίδι. Το μυαλό μας ήταν να φεύγει η μπάλα και δεν το θέλουμε αυτό, δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Μέσα από τα καλά του πρώτου ημιχρόνου και από την απόδοσή μας στο δεύτερο βλέπουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά στο παιχνίδι μας», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε: «Χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο στον αντίπαλό μας, αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν πόσο μεγάλοι είναι με το χειροκρότημά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε από το πρώτο λεπτό. Μπήκαμε, ισοφαρίσαμε, είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Είναι μια λυπηρή ημέρα για εμάς. Κάποια ημέρα θα χάναμε, όταν χάνεις γίνονται κριτικές για την ενδεκάδα. Δεν χάσαμε λόγω της ενδεκάδας, αλλά λόγω της συμπεριφοράς μας στο πρώτο ημίχρονο».

ΑΕΚ : Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (63′ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46′ Πέκχαρτ), Πατίτο (46′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (85′ Μπουμάλ), Εμποκού (68′ Λουντ), Κλωναρίδης (68′ Λέτο), Μπεργκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter