Μπεσίκτας: Δεν άντεξαν τον αποκλεισμό και ζητούν… άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Μπεσίκτας: Δεν άντεξαν τον αποκλεισμό και ζητούν… άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Οι Τούρκοι δεν άντεξαν τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ και προσπαθούν με το ζόρι να δημιουργήσουν θέμα τραβηγμένο από τα μαλλιά για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία της Μπεσίκτας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιας Μπεσίκτας που βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας από τα τεράστια οικονομικά χρέη που βαρύνουν τον σύλλογο.

Τελευταίο… επίτευγμα της διοίκησης της Μπεσίκτας και δημοσιεύουν τουρκικά ΜΜΕ ότι «η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Μπεσίκτας είναι τόση που ο πρόεδρος της ομάδας ειδοποίησε το νομικό επιτελείο του συλλόγου για καταγγελία προς την UEFA για τον ρέφερι του αγώνα ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας, τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβέρι, για μεροληπτική διαιτησία»! 

Και για να δώσουν σασπένς στην ιστορία, θα ζητήσουν, λένε, από την UEFA να γίνει έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών του Ντοβέρι, καθώς και των τηλεφωνικών κλήσεων του. Στα σχετικά ρεπορτάζ γίνεται μάλιστα λόγος για το ότι ο Ιταλός είχε διευθύνει πριν δύο χρόνια το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 και επισημαίνουν ότι «αγνόησε κόκκινες κάρτες και προφανές πέναλτι» αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε ευνοήσει τον ΠΑΟΚ…

Η τουρκική ομάδα θέλει να φέρει το θέμα στην ατζέντα της UEFA και πολλά ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, πήραν πολύ σοβαρά το θέμα τονίζοντας πως «η πιθανότητα να επαναληφθεί το παιχνίδι αν υπάρχει στοιχηματική χειραγώγηση, θα ξεκαθαρίσει μετά την εξέταση της υπόθεσης»!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter