«Μπηχτές Κλίντον – Τραμπ»

«Μπηχτές Κλίντον – Τραμπ»

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, καταφέρθηκε χθες εναντίον του Μπιλ Κλίντον, σε άλλη μια επίθεση που εξαπέλυσε μέσω Twitter, προφανώς ενοχλημένος από τις δηλώσεις του πρώην προέδρου, που αμφισβήτησε την ευφυΐα του.

Ερωτηθείς σε συζήτηση σε μια μικρή βιβλιοθήκη σχετικά με την ευφυΐα του πολιτικού ο οποίος κέρδισε την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές, ο Μπιλ Κλίντον απάντησε: «Δεν ξέρει και πολλά. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρει, είναι πώς να κάνει να τον ψηφίσουν οι λευκοί εξοργισμένοι άνδρες».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε ότι ο Τραμπ του τηλεφώνησε μετά την επικράτησή του επί της Χίλαρι Κλίντον την 8η Νοεμβρίου και ότι τον εξέπληξε ο εγκάρδιος τόνος του νικητή της αναμέτρησης έπειτα από μια εξαιρετικά πικρή εκστρατεία.

Ο Κλίντον έκανε αυτές τις δηλώσεις τη 10η Δεκεμβρίου, στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Αναπαρήχθησαν αρχικά σε μια τοπική εφημερίδα, πριν γνωστοποιηθούν σε όλες τις ΗΠΑ όταν τις δημοσίευσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico προχθές Δευτέρα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε την πλατφόρμα που προτιμά, το Twitter, για να ανταποδώσει χθες: «Ο Μπιλ Κλίντον είπε ότι του τηλεφώνησαν μετά τις εκλογές. Ψευδές, εκείνος μου τηλεφώνησε (για μου δώσει πολύ φιλικά συγχαρητήρια. Δεν “ξέρει και πολλά” …», έγραψε ο Τραμπ αρχικά.

«Ειδικά το πώς να κάνει τον κόσμο, παρά τον απεριόριστο προϋπολογισμό (σ.σ. της εκστρατείας της συζύγου του) να πάει να ψηφίσει στις Πολιτείες-κλειδιά (και όχι μόνο). Επικεντρώθηκαν στις λάθος Πολιτείες», συμπλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος ειρωνευόμενος την στρατηγική της εκστρατείας των Δημοκρατικών, που έχασαν ιστορικά προπύργια τους από τους Ρεπουμπλικάνους.

Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον αναγνώρισε τελικά χθες ότι αντίθετα με αυτό που είχε πει, ήταν πράγματι εκείνος που τηλεφώνησε στον Τραμπ την 8η Νοεμβρίου.

«Ιδού ένα πράγμα στο οποίο ο @realDonaldTrump και εγώ μπορούμε να συμφωνήσουμε—του τηλεφώνησα μετά τις εκλογές», έγραψε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter