Μπήκαν στην Αθήνα τα πρώτα τρακτέρ με αγρότες (Video)

Μπήκαν στην Αθήνα τα πρώτα τρακτέρ με αγρότες (Video)

Έφτασε στην Αθήνα το πρώτο κομβόι των αγροτών. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή περνούν την οδό Σταδίου και κατευθύνονται προς το Σύνταγμα.

Το κονβόι από τη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, είχε ξεκινήσει το πρωί από το Κάστρο Βοιωτίας όπου προηγήθηκε διανυκτέρευση. Αντίστοιχα, από την Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, τα τρακτέρ και τα οχήματα προσεγγίζουν το κέντρο μετά την προσυγκέντρωση στα Μέγαρα.

Πηγή φωτογραφίας: Screenshot/ ΑΝΤ1

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η διαδρομή των τρακτέρ μέσα στον αστικό ιστό εκτιμάται ότι θα είναι μέσω της λεωφόρου Αθηνών, της πλατείας Καραϊσκάκη και της πλατείας Ομονοίας, για να «ανέβουν» την Πανεπιστημίου προς το Σύνταγμα.

Πρώτο μαζικό «ραντεβού» εκτιμάται ότι θα είναι αυτό στην πλατεία Ομόνοιας στις 17.30, προκειμένου στη συνέχεια σταδιακά να φτάσουν στις 18.30 στην πλατεία Συντάγματος και την Βουλή.

Προκειμένου να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας, η ΕΛΑΣ θα προχωρά κατά τη διάρκεια της ημέρας σε τροποποιήσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων, με:

  • προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε Λεωφόρο Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη
  • αντίθετη ροή κυκλοφορίας των τρακτέρ σε οδό Αγίου Κωνσταντίνου, πλατεία Ομονοίας και Πανεπιστημίου ως το Σύνταγμα
  • προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας γύρω από την πλατεία Ομονοίας
  • διακοπή κυκλοφορίας σε Λεωφόρο Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς
  • διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Βουλής (ροή της καθόδου ως την Σέκερη)
  • ροή κυκλοφορίας από την Ακαδημίας μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας

Αντίστοιχες τροποποιήσεις με βάση τα παραπάνω θα γίνουν στα δρομολόγια που εκτελούν σε αυτές τις οδούς και λεωφόρους τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Οι συρμοί του μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ δεν έχει μέχρι το πρωί της Τρίτης ανακοινωθεί ότι θα επηρεαστούν και θα κινηθούν κανονικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter