Μπιμπίλας για σεξουαλικές κακοποιήσεις: Γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει όσους καταγγέλλονται; (Video)

Το ερώτημα που έχει θέσει και το Documento έθεσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε» αναρωτήθηκε γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει ακόμα καλέσει «αυτούς που καταγγέλλονται για τις πολύ σοβαρές κατηγορίες».

Σημειώνει μάλιστα πως, όπως γνωρίζει, κανείς δεν έχει πάρει πίσω την καταγγελία του.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κάποιος φάκελος καταγγελίας»

«Δεν θα σας απαντήσω ποιες είναι και πόσες είναι οι καταγγελίες. Όταν κάποιος έχει κατηγορηθεί από κάποιους θα πρέπει να παραλάβει τον φάκελο για να μπορέσει να απολογηθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κάποιος φάκελος. Δεν μπορώ να σας πω αν τον πήρε, αν θα τον πάρει αύριο. Μπορώ να σας πω τη νόμιμη διαδικασία για τον φάκελο. Αυτός που έχει καταγγελθεί θα κληθεί για να δώσει εξηγήσεις. Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία», είπε αρχικά.

«Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε ότι έχει παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται για τις πολύ σοβαρές κατηγορίες και συμπλήρωσε ότι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του κίνηση από κάποιους που έχουν καταγγείλλει κακοποίηση να «πάρουν πίσω» την καταγγελία τους.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Με πήρε αυτοβούλως και μιλήσαμε κάτω από όλα τα γεγονότα των ημερών. Ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα εργασιακά – μιας που κλείσαμε οι ηθοποιοί ακριβώς έναν χρόνο που δεν δουλεύουμε. Είμαστε σε πλήρη απραξία. Εκτός των ολίγων που δουλεύουν στην τηλεόραση όλοι οι άλλοι κάθονται στα σπίτια τους και κάποιοι από αυτούς παίρνουν τα 534 του κράτους. Η Πρόεδρος ήθελε να μάθει καταρχάς το εύρος της δυστυχίας που έχει πέσει πάνω στους ηθοποιούς εξαιτίας της φτώχειας και από την άλλη όλο αυτό με τα σκάνδαλα. Πολύ σωστά τόνισε ότι ναι μεν πρέπει να μιλάμε, αλλά πρέπει να συμβουλευόμαστε νομικούς και να πηγαίνουμε εκεί που πρέπει να δίνουμε τις καταγγελίες μας για να πιάνουν τόπο».

 

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader