Μπίστσαν: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη»

Μπίστσαν: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη»

Ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ίγκορ Μπίστσαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, θέλησε να συλλυπηθεί και την οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη για τον θάνατό του 29χρονου.

«Πριν πάμε στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ανθρώπου που σκοτώθηκε. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλους όσους βίωσαν συνέπειες για τον εαυτό τους ή τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία».

Και προσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα σοβαρή, έμπειρη, γεμάτη διεθνείς παίκτες, παίκτες σε σοβαρές εθνικές ομάδες. Δεν πήραν τυχαία το πρωτάθλημα και το κύπελλο κόντρα σε σοβαρές ομάδες στην Ελλάδα. Αύριο έχουμε μια πολύ, πολύ δύσκολη δουλειά. Σίγουρα είναι από τα πιο δύσκολα ματς για μένα. Το ερώτημα είναι αν αυτό θα ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα μου ή στη λειτουργία του συλλόγου ως τέτοιου. Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό τώρα, παρά μόνο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η ψυχική πτυχή είναι σημαντική, φυσικά προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τους παίκτες, όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα, απλώς αφαιρεί τη συγκέντρωσή μας στο γήπεδο. Ελπίζω τα παιδιά να μην αγχώθηκαν πολύ για την κατάσταση. Υπάρχει και ρεβάνς, στο τέλος θα είμαστε πιο έξυπνοι».

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Δουλεύουμε όπως κάναμε πάντα. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Και μέχρι στιγμής είμαστε πιστοί σε αυτό. Κάποιες φορές κάτι πετυχαίνεις, άλλες όχι, αλλά εκτός από το πρώτο ημίχρονο με τη Γκόριτσα, δεν βρίσκω πολλά που να μην με ικανοποιούν. Ήμασταν καλοί στο γήπεδο».

Για τα προβλήματα: «Θα δούμε σήμερα στην προπόνηση. Ο Μπατουρίνα είχε πυρετό, θα δούμε αν θα υποχωρήσει μέχρι αύριο. Έχουμε ακόμα κάποια μικρά προβλήματα με κάποιους παίκτες, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω για ονόματα. Υπάρχουν ένα ή δύο μικρά προβλήματα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε πιστεύω ότι όλοι θα πάνε καλά».

Για τον κόσμο της ομάδας ειπε: «Πρέπει όλοι μαζί να πάρουμε μαθήματα, να δουλέψουμε και να συμπεριφερθούμε σωστά για να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα όπως στην Αθήνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter