«Μπηχτή» Αντώναρου για Μητσοτάκη: «Όποιος βιάζεται με την πανδημία, συνήθως… σκοντάφτει»

«Μπηχτή» Αντώναρου για Μητσοτάκη: «Όποιος βιάζεται με την πανδημία, συνήθως… σκοντάφτει»

Αναφερόμενος στις διαπιστώσεις του αμερικανικού CDC για τη μεταδοτικότητα του κορονοϊού και κυρίως για την διαπίστωση ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τη νόσο, ο Ευάγγελος Αντώναρος κατηγόρησε “αναξιόπιστους καθηγητάδες της πλάκας” που “εξακολουθούν να λένε ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον κορονοϊό”.

Και κατέληξε στο συμπέρασμα: «Τα μέτρα προφύλαξης — μάσκες, αποστάσεις, κανόνες υγιεινής — εξακολουθούν να ισχύουν και να εφαρμόζονται. Οποίος νομίζει (σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη) ότι τελειώσαμε με την πανδημία, βιάζεται. Και συνήθως σκοντάφτει. Το έχει αποδείξει επανειλημμένως στο παρελθόν. »

Η ανάρτηση Αντώναρου

Όταν χτες έγραψα — πρώτος — για τις νέες διαπιστώσεις του αμερικ. CDC κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Δεν ταίριαζε στην “επίσημη” γραμμή, βλέπετε. Εγώ δεν είχα κάνει κάτι σπουδαίο, απλά είχα διαβάσει όπως το συνηθίζω αξιόπιστα ξενα ΜΜΕ όπως τους Τάιμς της Νέας Υόρκης. Σήμερα κάποιοι αναξιόπιστοι καθηγητάδες της πλάκας εξακολουθούν να λένε ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον κορωνοιό. Δεν πειράζει. Η ανοησία — ειδικά όταν είναι παχυλά αμειβόμενη η κομματικά εμπνεόμενη — δεν έχει όρια. Η αλήθεια — όπως γράφουν με χρονοκαθυστέρηση και τα περισσότερα ΜΜΕ εδώ — είναι άλλη: Εξ ίσου μεταδίδεται ο ιός ΚΑΙ από τους πλήρως εμβολιασμένους. Πόσο βαριά η ελαφριά ασθενούν οι ίδιοι ή όσοι μολύνονται από αυτούς ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Πάντως οι αμερικανικές αρχές έκαναν την έξης ανατριχιαστική διαπίστωση: “Οι συνθήκες πόλεμου (του ιού, εννοούν) έχουν αλλάξει.” Συμπέρασμα: Τα μέτρα προφύλαξης — μάσκες, αποστάσεις, κανόνες υγιεινής — εξακολουθούν να ισχύουν και να εφαρμόζονται. Οποίος νομίζει (σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη) ότι τελειώσαμε με την πανδημία, βιάζεται. Και συνήθως σκοντάφτει. Το έχει αποδείξει επανειλημμένως στο παρελθόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter