«Μπίζνα» χιλιάδων ευρώ με στημένα τροχαία στη Πάτρα

«Μπίζνα» χιλιάδων ευρώ με στημένα τροχαία στη Πάτρα

Αναβιώνει σήμερα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας, η υπόθεση με τα στημένα τροχαία ατυχήματα στην περιοχή του Αιγίου και εμπλεκόμενους τρεις πρώην αστυνομικούς και δύο ιδιώτες.

Οι πέντε κατηγορούμενι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση με εικονικά τροχαία με στόχο την αξίωση χρηματικών αποζημιώσεων από ασφαλιστικές εταιρείες, το 2006.

Ως «εγκέφαλος» φέρεται να είναι 56χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, πριν μερικές ημέρες για… delivery λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr και οι πέντε κατηγορούνται για απάτη απάτη κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση

Τα περισσότερα από τα στημένα τροχαία ατυχήματα φέρονταν να σημειώονται στην Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου και στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας της Τροχαίας Αιγίου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε 15 στημένα τροχαία, έχοντας εισπράξει παράνομα από ασφαλιστικές εταιρίες συνολικά πάνω από 400.000 ευρώ.

Οι πρώην αστυνομικοί συνέτασσαν Δελτία Τροχαίων, στα οποία έβαζαν τα στοιχεία τους, συγγενικών τους ή φιλικών τους προσώπων ως δήθεν οδηγών και εμπλεκόμενων στα συμβάντα. Κατόπιν, Πατρινός με συνεργείο αυτοκινήτων στο Αίγιο, αναλάμβανε την «επισκευή» και προσκόμιζε εικονικά τιμολόγια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter