Μπλατ: Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό και όχι τον Πιτίνο!

Μπλατ: Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό και όχι τον Πιτίνο!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπενθύμισε πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και όχι τον… Πιτίνο, στη media day πριν το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (4/1, 21:00), για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

«Πρέπει να είσαι καλός στα ριμπάουντ, να προστατέψεις την μπάλα και να κάνεις το παιχνίδι που θα σου επιτρέψει να είσαι αποτελεσματικός,» αρκέστηκε να πει ως προς τα σημεία «κλειδιά» της «μητέρας των μαχών», ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ενίσχυση στην περιφέρεια… από τον Άγιο Βασίλη, απάντησε: «Δεν του ζήτησα τίποτα. Γενικά θα ήθελα υγεία για όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν αφορά το ματς. Είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε και προχωράμε έτσι». Δηλώσεις από πλευράς των παικτών του Ολυμπιακού έκαναν οι Γιώργος Πρίντεζης και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όχι κόντρα στον Πιτίνο. Ανυπομονώ, θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Παίζουμε εντός έδρας. Έχουμε κάνει πρόοδο και ελπίζω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι,» ανέφερε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπαλτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως υπάρχει κάποιος βαθμός δυσκολίας στο scouting λόγω της αλλαγής προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι αλήθεια. Όποτε έρχεται ένας νέος προπονητής, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμόσει την τακτική του στην ομάδα. Οι πρώτες ημέρες εστιάζονται στην ψυχολογία και τη νοοτροπία, μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Αυτό είναι ένα μέρος του παιχνιδιού. Φέτος, έχουμε δυστυχώς έναν μεγάλο αριθμό νέων ελεύσεων στους πάγκους, οπότε το έχουμε ξαναδεί και θα το ξαναδούμε».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: «Αυτό που μπορείς να προβλέψεις είναι τα σημεία-κλειδιά. Πρέπει να είσαι καλός στα ριμπάουντ, να προστατέψεις την μπάλα και να κάνεις το παιχνίδι που θα σου επιτρέψει να είσαι αποτελεσματικός».

Επιπρόσθετα, ο Μπλατ μίλησε και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης από τον… Άγιο Βασίλη, λέγοντας: «Δεν του ζήτησα τίποτα. Γενικά θα ήθελα υγεία για όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν αφορά το ματς. Είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε και προχωράμε έτσι».

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για την «κόντρα» που άνοιξε με τον δημοσιογράφο Στέφεν Έι Σμιθ, τονίζοντας: «Βεντέτα; Όχι! Δεν χρησιμοποιώ το Twitter. Δεν με απασχολεί. Έκανα ένα σχόλιο σχετικά με τους Αμερικανούς δημοσιογράφους που έλεγαν πως ο Ντόντσιτς δεν έπρεπε να είναι στο Νο 1 του ντραφτ. Για μένα ήταν η ξεκάθαρη επιλογή, ο καλύτερος παίκτης του ντραφτ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter