Μπλατ: «Πάντα είχα όνειρο να γίνω πρέσβης του Ισραήλ»

Μπλατ: «Πάντα είχα όνειρο να γίνω πρέσβης του Ισραήλ»

Ο πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι ήρθε η ώρα μετά από 40 χρόνια στο μπάσκετ να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Boston Globe στις ΗΠΑ ο Μπλατ δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία την ασθένειά του και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν όμως».

Πρόσθεσε δε ότι «ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κάνω περισσότερα. Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στην ζωή μου. Ανυπομονώ. Καμία φορά κλείνει ένα παράθυρο και ανοίγει μία πόρτα. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω πρέσβης, ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ. Θέλω με κάποιον τρόπο να βοηθήσω την χώρα μου».

Για την καθημερινότητά του, όπου παραδέχθηκε πως “έχω κάποιες καλές ημέρες και κάποιες λιγότερο καλές, αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν ασκώ την προπονητική. Είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να σε ρίξει κι άλλο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ενημερωθήκαμε για την ασθένεια. Είναι όλοι ρεαλιστές. Δεν απειλείται η ζωή μου, όχι άμεσα”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter