Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μπλόκα αποφάσισαν να στήσουν και πάλι οι αγρότες

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν αγρότες από όλη τη χώρα, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Λάρισα, μετά από κάλεσμα του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των μπλόκων

Οι αγρότες αποφάσισαν να στήσουν πανελλαδικά μπλόκα, σε κεντρικά σημεία της χώρας, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, μία εβδομάδα νωρίτερα, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών, ενώ τα σημεία στα οποία θα «στρατοπεδεύσουν» τα τρακτέρ σε κάθε νόμο, θα αποφασιστούν από τις τοπικές συντονιστικές των μπλόκων.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας ανέφερε πως οι αγρότες έχουν τα ίδια αιτήματα με πέρυσι και κάποια επιπρόσθετα.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κοινής καθόδου και με τους υπόλοιπους αγρότες που πέρυσι έδωσαν τον αγώνα σε άλλα μπλόκα χωρίς κοινό συντονισμό, είπε πως η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλοκων δεν αποκλείει κανέναν αγρότη από τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση «με τα αιτήματα που έχουμε και την γραμμή πάλης που είναι ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης, των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.