Μπλόκο στη Λαμία (0-0) για ΑΕΚ

Μπλόκο στη Λαμία (0-0) για ΑΕΚ

Nέα γκέλα για την ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Λαμία. Η Ενωση είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Παναγιώτη Τσιντώτα και έτσι απέφυγε την ήττα.

Οι γηπεδούχοι στο 9’ είχαν δοκάρι. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Βασιλόγιαννη, ο Τσιντώτας απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σπουδαία ευκαιρία έχασαν και στο 49’. Ο Λόπες έκανε λάθος, ο Σιμόες δεν έβγαλε άμυνα, ο Τιρόνε πλάσαρε τον Τσιντώτα, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα και ο Βράνιες την έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή της εστίας!

Στο 71’ο Ρόμανιτς πίεσε μέσα στην περιοχή τον Αλμπάνη, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Σκουλάς δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και διατήρησε την αρχική απόφασή του.

Στο 79’ είχε δοκάρι η Ενωση. Ο Λόπες εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, κατέληξε στον Γιακουμάκη που έκανε την προβολή, αλλά το οριζόντιο δοκάρι δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει το γκολ.

Στο 97’ Μπεχαράνο σούταρε, όμως ο Τσιντώτας ήταν σε ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ.

O προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε ότι «ξέραμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, καθώς η Λαμία δεν έχει ήττα εντός έδρας. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, δεν έπρεπε να χάσουμε. Ο Ολιβέιρα δεν ξέρουμε τι έχει αλλά η αλλαγή του επηρέασε τα πλάνα μου».

Ο Πορτογάλος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 44′ και η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης είναι πως υπέστη κάκωση. Τραυματίας από το παιχνίδι αποχώρησε και ο Μπακάκης.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (90’ Μπουλούλης), Τιρόνε (73’ Σάλιακας), Ρόμανιτς, Τουράμ.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (46’ Αλμπάνης), Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα (44’ Γιακουμάκης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter