Μπλόκο στον Ερυθρό Αστέρα από τις αρχές του Κοσόβου

Μπλόκο στον Ερυθρό Αστέρα από τις αρχές του Κοσόβου

Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα έμεινε σήμερα (9/10) εγκλωβισμένη στα σύνορα Σερβίας – Κοσόβου, καθώς οι αρχές του Κοσόβου δεν επέτρεψαν τη διέλευση του πούλμαν της ομάδας, που πήγαινε στην έδρα της Τρέπτσα για να δώσει αγώνα Κυπέλλου με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Η Τρέπτσα εδρεύει στην νότιο τμήμα της Μιτρόβιτσα, πόλης, που γεωγραφικά ανήκει στο Κόσοβο. Ωστόσο υπάγεται στην σερβική ομοσπονδία, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μετέχει στην 3η Κατηγορία η οποία θεωρείται ερασιτεχνική και περιορίζεται να δίνει αγώνες με συλλόγους της περιοχής αλλά και αγώνες στο Κύπελλο Σερβίας στο οποίο κληρώθηκε για τον πρώτο γύρο με τον Αστέρα..

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά μας απαγορεύεται. Όταν φτάσαμε στα σύνορα, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ήρθε και είπε ότι μας απαγορεύεται να μπούμε στο έδαφός τους. Στην ερώτησή μου γιατί, είπαν ότι ήταν απόφαση της κυβέρνησης και δεν μας έδωσαν επιπλέον εξήγηση. Θέλαμε απλώς να κάνουμε αθλητισμό, ωστόσο δε μας το επιτρέπουν. Λυπάμαι που οι άνθρωποι εμποδίζουν την τέλεση ενός ποδοσφαιρικού γεγονότος», είπε ο Γενικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζόραν Τέρζιτς. Το ματς όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε με την σερβική ομοσπονδία να αποφασίζει για την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί σε άλλη πόλη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter