Μπογδάνος… ακάθεκτος: Τώρα «αποκαλύπτει» τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το θάνατο Αξαρλιάν

Μπογδάνος… ακάθεκτος: Τώρα «αποκαλύπτει» τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το θάνατο Αξαρλιάν

Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον άδικο θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν.

Η υπόθεση γνωστή: Σαν σήμερα το 1992 ο Θάνος Αξαρλιάν πέφτει νεκρός από ρουκέτα που προορίζεται για τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Παλαιοκρασσά. Από την πρόσκρουση της ρουκέτας στο αυτοκίνητο, τα θραύσματα εκτοξεύτηκαν και βρήκαν τον Αξαρλιάν στο σώμα και στο κεφάλι.

Την ευθύνη της επίθεσης αναλαμβάνει η “17 Νοέμβρη”.

Ωστόσο, φαίνεται πως το τραγικό γεγονός δεν παύει να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης για πολιτικές και μη σκοπιμότητες.

Σήμερα, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε μια προσπάθεια να υπογραμμίσει την αρχική του άποψη περί συγγένειας του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, έγραψε το παρακάτω “έπος”.

“Τον Θάνο Αξαρλιάν, που δολοφονήθηκε σαν σήμερα από τη 17Ν, τον σκότωσαν σύντροφοι με “ιδανικά υπέρ του ανθρώπου”, κατά Μπαλαούρα πάντα, που τους υπερασπίστηκαν κατόπιν στα δικαστήρια ένας σκασμός συριζαίοι, μέλη και βουλευτές.

Η αλήθεια δεν είναι άποψη, είναι γεγονότα – που δεν καλύπτονται, ούτε σβήνονται από τις μεθοδεύσεις κανενός ωρυόμενου Μαξίμου.”

https://www.facebook.com/kbogdanos/posts/10159079752895397?pnref=story

Η προσπάθεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να παραμένει στο επίκεντρο είναι… αξιοσημείωτη. Πάντως, θα ήταν καλό να μην το κάνει εκμεταλλευόμενος νεκρούς. Πόσο πια να τραβήξει από τα μαλλιά κανείς τη θεωρία των δύο άκρων…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter