Μπογδάνος: Ανύπαρκτη ή παραφουσκωμένη η καταγγελία για γδύσιμο φοιτήτριας από την ΕΛ.ΑΣ

Μπογδάνος: Ανύπαρκτη ή παραφουσκωμένη η καταγγελία για γδύσιμο φοιτήτριας από την ΕΛ.ΑΣ

«Μυρίζει βιωματικό post και fake news» για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η καταγγελία 22χρονης φοιτήτριας ότι της ζητήθηκε από μέλη της ΕΛ.ΑΣ να κατεβάσει το παντελόνι της στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εξέφρασε τον… φόβο πως και η καταγγελία της 22χρονης φοιτήτριας -που της ζήτησαν αστυνομικοί να κατεβάσει το παντελόνι της καταμεσής της Πατησίων- «είτε δεν υπάρχει είτε είναι άλλη μια ιστορία η οποία παραφουσκώθηκε για επικοινωνιακούς λόγους».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της συμπολίτευσης ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Αναφερθήκαμε σε ένα δημοσίευμα που μου μυρίζει και αυτό βιωματικό post και fake news. O ίδιος προσφέρομαι να βρούμε την κοπέλα, η οποία καταγγέλλετε ότι γδύθηκε από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, να κάνω εγώ την κοινοβουλευτική αναφορά και να κινήσουμε εμείς τις διαδικασίες για την πειθαρχική δίωξη αυτών των αστυνομικών. Αλλά δεν θα γίνει διότι δεν θα βγει μπροστά. Διότι πολύ φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία είτε δεν υπάρχει είτε είναι άλλη μια ιστορία η οποία παραφουσκώθηκε για επικοινωνιακούς λόγους».

Δηλαδή, εμμέσως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ισχυρίζεται πως οι προηγούμενες καταγγελίες, οι οποίες συνοδεύονται από τα ανάλογα ντοκουμέντα (φωτογραφίες και βίντεο), αποτελούν προϊόν φαντασίας. Ίσως, για τον πρώην δημοσιολόγο του ΣΚΑΪ οι πολίτες πρέπει να αρχίσουν να μην πιστεύουν και στα μάτια τους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
06/07/2022, 06:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter