Μπογδάνος: Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν Άδωνη! (Video)

Μπογδάνος: Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν Άδωνη! (Video)

Είναι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα εκεί στη Νέα Δημοκρατία αφού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσπαθώντας να ξεφύγει από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει «μερικά πολιτικά ονόματα», στον ανακριτή, δηλαδή αυτό του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης… ώστε εκ των πραγμάτων να επιστρέψει η δικογραφία στη Βουλή…

Αλλά όλα αυτά δημιουργούν μια τρικυμία στη Νέα Δημοκρατία, αφού η μία πλευρά διαβλέπει τον κίνδυνο όχι μόνον να καταρρεύσει όλο το ψευδο-οικοδόμημα αλλά και να μεταφερθεί το πολιτικό ενδιαφέρον.

Έτσι ο Αντώνης Σαμαράς – που ενδεχομένως ονειρεύεται την Προεδρεία της Δημοκρατίας – θα έχει υπονομεύσει όλη την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ενδεικτική της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί στα ενδότερα της ΝΔ ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή της Πειραιώς Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε χθεσινοβραδινή εκπομπή του Kontra, σχετικά με την επιλογή του κόμματος να μην προτείνει τη συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Σκεφτείτε τι θα γινότανε αν βάζαμε στο σκαμνί τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο κ. Μπογδάνος σε μια αποστροφή του λόγου του, σημειώνοντας πως «αν βάζαμε τον Τσίπρα στο σκαμνί θα διαλυόταν η χώρα»

«Στον Άδωνη Γεωργιάδη να τα πείτε αυτά», σχολίασε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας.

«Δεν έχω να πω τίποτα σε κανέναν. Απολογούμαι στους ψηφοφόρους της ΝΔ και σε κανέναν Άδωνη», ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που αναλώθηκε σε βερμπαλισμούς και φληναφήματα…

Η συζήτηση «υπερθερμαίνεται» μετά το 5ο λεπτό! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter