Μπογδάνος για Eurovision: Χυδαίο σχόλιο για τραγουδίστρια που έχει παραπάνω κιλά

Μπογδάνος για Eurovision: Χυδαίο σχόλιο για τραγουδίστρια που έχει παραπάνω κιλά

Για ακόμη μία φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς με μια ανεκδιήγητη δήλωση σχολίασε τα παραπάνω κιλά τραγουδίστριας της Eurovision.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά άφησε υπόνοιες και αιχμές για τη διαφορετικότητα που πολλές φορές αναδεικνύεται από το θεσμό της Eurovision.

Επιπλέον σε ερώτηση για το αν του λείπει η τηλεόραση, απάντησε «φυσικά και μου λείπει, αλλά μετά σκέφτομαι τι «τεράστια τιμή» είναι να με έχουν ψηφίσει 25.000 άτομα.

Βέβαια μετά και τη συγκεκριμένη δήλωση δεν γνωρίζουμε πόσο περήφανοι μπορούν να νιώθουν οι άνθρωποι που ψήφισαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί με τις δηλώσεις του, μέσα αλλά και έξω από τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στο διαγωνισμό της Eurovision, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές για την Eurovision αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας. Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό. Φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου, στο οποίο στο τέλος η πραγματική μάχη, θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να “δειχτούν”, ως κάτι το διαφορετικό. “Γειά σας, έχω πέος και μούσι”. ΟΚ, φίλε… Μπράβο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter