Μπογδάνος και Πορτοσάλτε «τσιρλίντερ» στην πίτα του Άδωνη

Μπογδάνος και Πορτοσάλτε «τσιρλίντερ» στην πίτα του Άδωνη

Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Πορτοσάλτε και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τρεις προσωπικότητες που ο ένας ανταγωνίζεται τον άλλον για το ποιος θα καταφέρει να κάνει μεγαλύτερο ντόρο με τις ακραίες φιλελεύθερες πολιτικές του απόψεις και ποιος θα καταφέρει να ασκήσει την πιο έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης.

Ούτε ο Άρης Πορτοσάλτε, ούτε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μπορούσαν να λείπουν από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής για να αποθεώσουν τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και για να αποθεωθούν οι ίδιοι από τους… οπαδούς τους καθώς το πλήθος φώναζε «Άδωνη γερά, να φύγει Αριστερά».

Και επειδή οι πίτες του Άδωνη τείνουν να γίνουν μείζον event για τη ΝΔ, είπε να κλείσει ολόκληρο γήπεδο!

_x000D_
_x000D_

Η δε υποδοχή που επιφύλασσαν στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον.. συγκίνησαν όπως έγραψε στο twitter του.

«Εδώ απόψε στην πίτα του @AdonisGeorgiadi, που γέμισε ένα γήπεδο μπάσκετ με κόσμο μέχρι έξω στο δρόμο σε μια συγκέντρωση με αέρα μεγάλης νίκης και φοβερό παλμό. Είναι σαφές: Η βάση βράζει και ζητά να μπει τέλος στην νεοκομμουνιστική λαίλαπα. Ευχαριστώ για την συγκινητική υποδοχή» έγραψε χαρακτηριστικά.

_x000D_
_x000D_

Με τη σειρά του ο Άρης Πορτοσάλτε έχοντας ξεχάσει εδώ και καιρό τι σημαίνει δημοσιογραφική δεοντολογία, έσπευσε να ευχηθεί στο twitter του του χρόνου με κυβέρνηση Μητσοτάκη φυσικά και ευχηθεί στον φίλο του Άδωνη να γεμίσει ολόκληρο ΟΑΚΑ.

Και όπως είπαμε κύριε Αντιπρόεδρε ΝΔ @AdonisGeorgiadi από την προηγούμενη εβδομάδα, του Χρόνου (με το καλό) με κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, η κοπή πίτας στο ΟΑΚΑ!

Για να χωρέσουν ΟΛΕΣ κ ΟΛΟΙ.. 

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter