Μπογδάνος κατά της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου του Αθήνα 9.84

Μπογδάνος κατά της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου του Αθήνα 9.84

Με έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνάντηση ακροδεξιών στην Πλατεία Βικτωρίας, όπως και ο Ηλίας Κασιδιάρης, καλεί τον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου Αθηναίων να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου σχετικά με το θέμα. Αποδέκτης του tweet εκ των πραγμάτων είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Παρακαλείται ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, @A984Official να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες».

Δεν άρεσαν στον βουλευτή της ΝΔ τα όσα γράφει η δημοσιογράφος στο Facebook και αποφάσισε να την… λογοκρίνει. 

Αλλά δεν του έφτανε αυτό,  ο Κ. Μπογδάνος ζητά από τον ραδιοφωνικό σταθμό να παρέμβει για κάτι που έγραψε μία δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Ο κ. Μπογδάνος καλό θα ήταν να μην εγκαλεί δημοσιογράφους επειδή δεν του αρέσουν αυτά που γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Όσο για το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα… σοβαρά εσείς ποιον θα πιστεύατε;

Η Ανοιχτή Πόλη στο πλευρό της Ελευθερίας Κουμάντου

«Με την Ελευθερία

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος στοχοποίησε χτες τη δημοσιογράφο του δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84 Ελευθερία Κουμάντου. Οι αναρτήσεις της σχετικά με την ολιγάριθμη συγκέντρωση ρατσιστικού μίσους στην πλατεία Βικτωρίας, στην οποία συμμετείχε ο ίδιος πλάι στον κ. Κασιδιάρη, δεν ήταν της αρεσκείας του. Η επίθεση είναι σύμπτωμα της αντίληψης που τρέφει ο βουλευτής για την ανεξαρτησία της ενημέρωσης και την ελευθερία της έκφρασης.

Είναι φανερό ότι οι ακροδεξιές συνάξεις δεν απαντούν στο πραγματικό πρόβλημα της απουσίας μέριμνας για τη στέγαση και ένταξη των προσφύγων που εγκαταλείπουν τις δομές φιλοξενίας, ούτε συνεισφέρουν στην υπεράσπιση της ποιότητας της καθημερινότητας στη γειτονιά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κάτοικοι, οι οποίοι θέλουν μια βιώσιμη λύση που να σέβεται την περιοχή τους και τα δικαιώματα των προσφύγων, ήταν ηχηρά απόντες από το ραντεβού του μίσους.

Η μισαλλοδοξία και η λογοκρισία της ενημέρωσης δεν έχουν θέση στη λειτουργία της δημοτικής ραδιοφωνίας. Η ανάγκη των ανθρώπων της πόλης για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα σε μια πόλη ανθρωπιάς είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Ανοιχτή Πόλη, όπως οφείλει και κάθε δημοτική παράταξη, θα αντιπαρατεθεί σε κάθε προσπάθεια ενεργοποίησης και εργαλειοποίησης ακροδεξιών μισαλλόδοξων ανακλαστικών. Θα αγωνιστούμε να αποκλείσουμε το μίσος από κάθε γειτονιά. Επόμενη στάση Δημοτικό Συμβούλιο».

Οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου:

https://www.facebook.com/eleftheria.koumandou/posts/10157481390357544

https://www.facebook.com/eleftheria.koumandou/posts/10157481591192544

Το υπολοιπο της αντιφασιστικης πορειας αποχωρουσε συντεταγμενα προς την ΑΣΟΕΕ με περιφρουρηση.
Ξαφνικα αποχωρησαν τα ΜΑΤ…

Gepostet von Eleftheria Koumandou am Mittwoch, 15. Juli 2020

https://www.facebook.com/eleftheria.koumandou/posts/10157484141872544

Δημοσιοποιω ξανα τα βιντεο απο τη χθεσινη αναιτια επιθεση της αστυνομιας στο μπλοκ που αποχωρουσε συντεταγμενα, κατοπιν…

Gepostet von Eleftheria Koumandou am Donnerstag, 16. Juli 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter