Μπογδάνος ο «φωτεινός παντογνώστης» που… ξέμεινε από μπαταρίες

Μπογδάνος ο «φωτεινός παντογνώστης» που… ξέμεινε από μπαταρίες

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπορεί να υπερηφανεύεται για τις γνώσεις του και την μόρφωση που διαθέτει αλλά αυτή τη φορά έμεινε… μεταξεταστέος. 

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, θέλησε να πάρει μέρος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη με την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Σε ένα βιντεάκι λοιπόν, που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, βρήκε ευκαιρία να αναδείξει τις γνώσεις που έχει αλλά και να επιτεθεί στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. 

Μόνο που ο κ. Μπογδάνος έπρεπε να φρεσκάρει λίγο τις γνώσεις του και την γραμματική πριν αποφασίσει να υπερασπιστεί την κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ την οποία και έχει διαβάσει όπως μας πληροφόρησε.

Αλλά ούτε το όνομά της δεν κατάφερε στην τελική να προφέρει σωστά αλλά και να γράψει. Τόσο στο βίντεο όσο και στο σχόλιο κάτω από το βίντεο ο κύριος Μπογδάνος αντί να την προφέρει και να την γράψει «Γλύκατζη» την λέει «Γλυκατζή», σε μία ενέργεια που μόνο… άριστα δεν μπορεί να πάρει. 

Επίσης, στο tweet που ανέβασε έγραψε αντί για «χορεία» έγραψε «χωρία». 

Τι να τα κάνεις λοιπόν, τα τόσα βιβλία στα ράφια όταν δεν μπορείς να τονίσεις σωστά ούτε το όνομα της συγγραφέας που στο κάτω κάτω έχεις διαβάσει κι όλας.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter