Μπογδάνος: Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος – Έχει δίκιο ο Βορίδης

Μπογδάνος: Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος – Έχει δίκιο ο Βορίδης

Δε θα μπορούσε να λείπει ακροδεξιό εξαπτέρυγο της ΝΔ από την κουβέντα που έχει ανοίξει με αφορμή τις αστυνομικές επιχειρήσεις και την επίθεση στους φοιτητές μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. 

Ο Κώστας Μπογδάνος, που του αρέσει να τον φωνάζουν Κωνσταντίνο, στον πάντα φιλόξενο ΣΚΑΪ απολύτως ακροδεξιά ταυτίστηκε με τον  -ίσως και μέντορά του – Μάκη Βορίδη και τις απόψεις του περί ξύλου από την αστυνομία. «Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Διαβάστε την ακριβή του δήλωση για το θέμα:

“Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης. Υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου. Όταν πας κάποιον να τον συλλάβεις βάσιμα, να τον προσαγάγεις και αυτός αντιστέκεται δεν μπορείς να του επιχειρηματολογήσεις. Από τότε που υπάρχει η έννοια της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας σε ένα κράτος διότι κάνει μια δοσοληψία. Κάποια δικαιώματα δεν μπορείς εσύ από μόνος σου να τα υπερασπιστείς, θα πρέπει να γίνει μήνυση, να πάει σε δικαστήριο ή να αποζημιωθείς ή να φανεί ότι έχεις άδικο. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter