Μπογδάνος, ο σταυροφόρος της Πίστης και της Ορθοδοξίας

Μπογδάνος, ο σταυροφόρος της Πίστης και της Ορθοδοξίας

Τον ακροδεξιό και αντιλαϊκό εαυτό του έβγαλε από μέσα του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Εμφανίστηκε ως υπερασπιστής της Πίστης και της Ορθοδοξίας καθώς -προφανώς- δεν είδε πως η Εκκλησία με την απόφασή της να ανοίξει τους ναούς στα Θεοφάνεια πρόσβαλε το ίδιο το κράτος και το ίδιο του το κόμμα με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού αγνόησε παντελώς το νόμο.

Τα καλά και συμφέροντα λοιπόν για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που αντί να υπερασπιστεί την κρατική οντότητα και τους νόμους χωρίς εξαιρέσεις (αφού έτσι θέλει) αντιπαρέρχεται της προσβολής για να χτυπήσει τις μαζικές κινητοποιήσεις.

Και μεταξύ της μεσαιωνικής Εκκλησίας και των λαϊκών κινητοποιήσεων για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η πλάστιγγα εδώ και πολλά χρόνια έχει γείρει υπέρ του σκότους.

Έτσι λοιπόν βγάζει χολή σε ανάρτησή του στο Twitter κατά εκείνων που εκδήλωσαν τα αντιφασιστικά τους και αντιχουντικά τους αισθήματα στο Εφετείο και στην επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά και κατά εκείνων που εξέφρασαν άποψη σε πλατείες…

Έγραψε λοιπόν στο Twitter:

Όσοι δεν είπατε κιχ για το Εφετείο, όσοι δεν βγάλατε άχνα για τις συναθροίσεις της 17/11, όσοι αβαντάρετε συστηματικά πλατείες, καταλήψεις, ανυπακοές, βία, όσοι ανέχεστε τη στοχοποίηση όποιων ζητούν ίδιοι κανόνες να ισχύουν πάντα, παντού, για όλους, αλήθεια «ανησυχείτε» τώρα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter