Μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού στην Εθνική μπάσκετ λόγω… Πιτίνο

Μποϊκοτάζ του Ολυμπιακού στην Εθνική μπάσκετ λόγω… Πιτίνο

Την πληροφορία ότι οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού αρνούνται τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα δημοσίευσε πριν από λίγο η ιστοσελίδα Sport24.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης έστειλαν επιστολή στην Ομοσπονδία μπάσκετ και δηλώνουν ότι δεν μπορούν να λογίζονται στο εξής ως μέλη της Εθνικής, προφανώς επειδή ο Ρικ Πιτίνο ανέλαβε ταυτόχρονα την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την ΕΟΚ με αίτιο τις διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα (από το οποίο οι Πειραιώτες έχουν αποχωρήσει), αφού η αρμόδια Επιτροπή λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

Η είδηση για την επιστολή των «ερυθρολεύκων» δεν έχει επαληθευτεί από την ΕΟΚ, αλλά οι πληροφορίες μιλούν για αρχική υπόσχεση του Πιτίνο προς τους παίκτες ότι δεν θα αναλάβει άλλη ελληνική ομάδα παράλληλα με το πόστο του Ομοσπονδιακού. “”Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας”, φέρονται να δηλώνουν οι τρεις αθλητές.

Η Εθνική θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά στις 23-28 Ιουνίου στον Καναδά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter