Μπόλονι: «Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη…»

Μπόλονι: «Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη…»

Ο Λάζλο Μπόλονι, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1 στην Λεωφόρο, στάθηκε στις δηλώσεις του στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ ευχήθηκε στον αντίπαλο του τα καλύτερα ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, σκέφτομαι τους παίκτες μου και σκέφτομαι όσους δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο όσους δεν ήταν στην 20αδα, όμως θέλω να τους ευχαριστήσω για τις προπονήσεις και τη βοήθειά τους.

Πριν μπω σε τεχνικά θέματα να πω για τον Ολυμπιακό ότι είδα πως έπαιξαν καλά ότι σαν ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν καλή. Κατανοώ όμως ότι έχουν ένα παιχνίδι την Πέμπτη στην Ευρώπη και τους εύχομαι τα καλύτερα».

-Για το τι ζήτησε από τους παίκτες του: «Από τους παίκτες μου ζήτησα να τηρήσουμε το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε την μεγάλη αυτή ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Σε αρκετές περιπτώσεις δεχθήκαμε την πίεση του αντιπάλου αλλά μείναμε προσηλωμένοι.

Ο Ολυμπιακός έριξε όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι και θέλω να πω ότι σκέφτομαι αυτούς που ήρθαν να μιλήσουν μαζί μας και χαίρομαι που τους δώσαμε χαρά. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοί μας να μας αγαπάνε όπως εμείς και να μας κατανοήσουν όταν κάνουμε λάθη.

Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και ιδιαίτερα το δεύτερο. Δεν ξεχνάω τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του Διούδη, δείξαμε τις δυνατότητες μας και συγχαίρω όλους τους παίκτες μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter