Μπολσονάρο: «Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική»

Μπολσονάρο: «Θα παραμείνω ενεργός στην πολιτική»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στα πολιτικά πράγματα της Βραζιλίας, εξέφρασε ο ακροδεξιός πρώην πρόεδρος, Ζαΐχ Μπολσονάρο, τοποθετούμενος κατά τη διάρκεια δεξίωσης στη Φλόριντα, στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για πάνω από έναν μήνα.

«Είμαι 67 ετών και πρόθεσή μου είναι να παραμείνω ενεργός στη βραζιλιάνικη πολιτική», είπε σε περίπου 400 υποστηρικτές του, το κοινό σε εκδήλωση που οργάνωσε η Yes Brazil USA, δεξιά οργάνωση της βραζιλιάνικης διασποράς.

Ο Μπολσονάρο συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών που ανέδειξαν ως νέο πρόεδρο τον κεντροαριστερό Λούλα ντα Σίλβα. δύο ημέρες πριν από την ορκωμοσία του αντιπάλου του, συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα. «Πολύς κόσμος είναι ακόμα σοκαρισμένος από αυτό που έγινε στις εκλογές. Όμως θα ξεπεράσουμε αυτή τη στιγμή και, θεού θέλοντος, θα νικήσουμε μαζί».

Εννέα ημέρες μετά την αναχώρησή του, χιλιάδες οπαδοί του που διαδήλωναν στην πρωτεύουσα Μπραζίλια εφόρμησαν και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο προεδρικό μέγαρο, στο Κογκρέσο και στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter