Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μπόμπολας: "Δεν θα βγει το «Βήμα» αν δεν πληρωθεί το πιεστήριο"

Στο κακό σημείο φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις των δύο συνεργατών και παλαιόθεν παικτών στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Μπόμπολας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, και τον ενημέρωσε ότι αν δεν πληρωθεί το πιεστήριο «Ίριδα», το «Βήμα» δεν πρόκειται να τυπωθεί αυτή την Κυριακή!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το , παρόμοιο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και την περασμένη εβδομάδα με την εκτύπωση του «Βήματος» και είχε λυθεί κυριολεκτικά την «ενδεκάτη ώρα».

Παράλληλα, θέλουν τον ΔΟΛ να πληρώνει κατά την τρέχουσα εβδομάδα τοις μετρητοίς την εκτύπωση των «Νέων». Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον «ισχυρό άνδρα» του ΔΟΛ να είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αναζητά εναλλακτικές για την εκτύπωση των εντύπων του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.