Μπορεί να μη σας αρέσει η γνώμη μου, αλλά δεν είναι ψέμα

Μπορεί να μη σας αρέσει η γνώμη μου, αλλά δεν είναι ψέμα

Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο με τον επιχειρηματία στην Κω και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το μονταρισμένο, πρώτον δεν είπε κανείς ότι δεν είναι μονταρισμένο. 

Δεύτερον αυτό που ακούμε όλοι είναι έναν επιχειρηματία να ζητάει πλήρη καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Και τρίτον ακούσαμε τον άνθρωπο που θέλει να γίνει Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων – αντιλαμβάνομαι και των εργαζομένων των οποίων τα δικαιώματα, ο επιχειρηματίας ζητά να θιγούν – να λέει τη γνωστή ατάκα περί «οδοστρωτήρα» υπέρ της επιχειρηματικότητας.

Αυτό δεν είναι ούτε ψέμα , ούτε το μοντάζ που έχει το βίντεο αλλοιώνει ότι ειπώθηκε από τους δύο. Η γνώμη μου, όταν γράψαμε το άρθρο ως παραπολιτικό, ήταν και εξακολουθεί να είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην ομήγυρη των επιχειρηματιών όφειλε να αντιδράσει. 

Αυτό μετέδωσε το Documentonews.gr. Μια γνώμη σε παραπολιτικό άρθρο. Δεν έβαλε λόγια που δεν ειπώθηκαν ούτε στο στόμα του επιχειρηματία, ούτε στο στόμα του κυρίου Μητσοτάκη. Μπορεί λοιπόν να ψέξει κανείς τη γνώμη! Ευτυχώς ακόμη στη Δημοκρατία μας μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του και να κρίνεται γι’ αυτήν. Όμως μια γνώμη, μια αξιολόγηση, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως ψεύτικη είδηση από Ellinika Hoaxes , τους «σερίφηδες» του διαδικτύου με το στρατιωτικό παρελθόν. 

 Ως δημοσιογράφοι έχουμε τη γνώμη μας, ως αναγνώστες έχετε τη δική σας και την κρίση σας, ως πολιτικοί έχετε την ευθύνη και γι’ αυτά που λέτε και γι’αυτά που κάνετε αλλά και για όσα δεν κάνετε. Κι εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε εδώ και για να λέμε τη γνώμη μας και για όσα δεν κάνουν οι πολιτικοί. Κι αυτό κάναμε. 

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης, όταν άκουσε όλους τους επιχειρηματίες στο τραπέζι στην Κω, τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έβαλε στη θέση του. Δεν έκανε κάτι, που ως δημοσιογράφοι κρίναμε ότι όφειλε να κάνει και το γράψαμε. Τελικά όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις παραλείψεις μας. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά από το να κατηγορεί τη γνώμη ως ψέμα!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter