Μπορίς Ντιαό για Ντόντσιτς: “Μόνο ο Ντιρκ τόσο εντυπωσιακός όσο αυτός”

Μπορίς Ντιαό για Ντόντσιτς: “Μόνο ο Ντιρκ τόσο εντυπωσιακός όσο αυτός”

Ο Μπορίς Ντιό παρακολούθησε τον αγώνα της Φενέρ με την Έφες και το Eurohoops “έκλεψε” λίγο χρόνο για να συνομιλήσει αποκλειστικά μαζί τους…

Tου Bugra Uzar/ info@eurohoops.net

Ο σπουδαίος Γάλλος πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σπερς μας μίλησε πρώτα για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Λούκα Ντόντσιτς που λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη πέτυχε τριπλ νταμπλ με 41 πόντους κατά των Πίστονς στο Μεξικό:

“Νομίζω πως είναι εντυπωσιακά αυτά που κάνει τούτη τη στιγμή. Ίσως μόνο ο Ντιρκ Νοβίτσκι έκανε τόσο απίθανα πράγματα όπως αυτός. Είναι εντυπωσιακός”, είπε ο Ντιό για τον τρομερό Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Ντιό έχει αναλάβει πόστο στην Εθνική Γαλλίας ως μάνατζερ και για αυτό το λόγο ταξίδεψε στην Πόλη προκειμένου να συναντήσει τους Ντε Κολό, Βέστερμαν και τον (τραυματία φέτος) Μοερμάν.

“Για αυτό ήρθα να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί Γάλλοι παίκτες εδώ. Είναι καλό αυτό και το απολαμβάνω”.

Όσο τέλος για τις πιθανότητες που δίνει σε μία από τις δύο τουρκικές ομάδες για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα; Ο Ντιό πιστεύει πολύ στην Έφες και τη Φενέρ…

“Αμφότερες έχουν καλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Είναι δύο καλές ομάδες. Η σεζόν κρατάει πολύ και τώρα απλά βρισκόμαστε στην αρχή της. Δεν έχουμε φτάσει καν στην Πρωτοχρονιά αλλά και πάλι πιστεύω ότι έχουν καλές πιθανότητες με το μέρος τους”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter