Μπούμερανγκ το σκάνδαλο Novartis στους εχθρούς της Δημοκρατίας

Μπούμερανγκ το σκάνδαλο Novartis στους εχθρούς της Δημοκρατίας

Σφίγγει ο κλοιός για όσους έχουν μπλεχτεί στο σκάνδαλο Novartis. Γιατί όσοι υπερθεμάτιζαν ότι ήταν σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν πρέπει να αισθάνονται και τόσο άνετα.

Το σκάνδαλο αρχίζει να εξελίσσεται πραγματικά στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.

Και μόνο η ρήση Αγγελή «πως μόνο το 10% της υπόθεσης Novartis είναι πάνω από το νερό. Το 90% είναι κάτω από το νερό και δεν φαίνεται. Ψάξτε κάτω από το νερό. Όσο ψάχνετε και βάζετε το χέρι κάτω από το νερό θα βρίσκετε το 90%» ταρακουνά συθέμελα ολόκληρο το παλαιό πολιτικό σύστημα της χώρας που έφερε την οικονομική καταστροφή.

Και τι δεν κατέθεσε ο αντιεισαγγελέας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Ότι είναι μια βρώμικη υπόθεση με πολιτικές και δικαστικές διαστάσεις. Ότι δεν έχει κατονομάσει αυτός ωε «Ρασπούτιν» τον Παπαγγελόπουλο. Ότι είναι παράνομες οι αρχειοθετήσεις και των 7 αναφερόμενων πολιτικών προσώπων. Ότι στη Βιέννη του έδωσαν στοιχεία για λογαριασμό του Αβραμόπουλου χωρίς βέβαια να τον κατονομάσει.

Με την κατάθεση του επιβεβαιώνει όλες τις αποκαλύψεις του Documento για τις οποίες η εφημερίδα δέχτηκε έναν πολύ βρώμικο πόλεμο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αντώνη Σαμαρά, τη Νέα Δημοκρατία και βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Η βρώμικη αυτή υπόθεση που γυρίζει πλέον μπούμερανγκ σε όσους έβαλαν το χέρι στο γλυκό και έπαιξαν βρώμικο πόλεμο σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η πανηγυρική δικαίωση όσων αγωνίστηκαν να βγει στο φως αυτό το τρομακτικό για το μέγεθος της χώρας σκάνδαλο είναι πλέον πραγματικότητα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει τώρα να κάνει το καθήκον της όπως και το πολιτικό σύστημα που πρέπει να ξεβράσει όλον αυτόν τον εσμό που κατέτρωγε τόσα χρόνια τα σπλάχνα του.

Μόνο έτσι η Δημοκρατία θα καταφέρει να κερδίσει όλους όσους την επιβουλεύονται. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter