Μπούργος: «Στον Άρη κοιτάμε μόνο την ρεβάνς με την Γκόμελ»

Μπούργος: «Στον Άρη κοιτάμε μόνο την ρεβάνς με την Γκόμελ»

Τι κι αν ο Άρης επικράτησε 5-1 της Γκόμελ στο πρώτο παιχνίδι για τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League; Τι κι αν η αυριανή (27/7) ρεβάνς γίνεται και αυτή στο «Κλ. Βικελίδης», όπου η ελληνική ομάδα θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη και μάλιστα σε άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας των Λευκορώσων;

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη, Χέρμαν Μπούργος, τόνισε τη σπουδαιότητα της ρεβάνς με τη Γκόμελ και δήλωσε πως το μυαλό όλων είναι σε αυτό το ματς…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα είναι πιθανότατα η επόμενη αντίπαλος του Άρη είπε: «Το μυαλό μας είναι για το ματς με την Γκόμελ όχι για τη Μακάμπι».

Για το πως κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του μετά το 5-1 ο Μπούργος δήλωσε: «Πάντα έχουμε την ίδια κατεύθυνση, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θα δείτε αύριο τι ενδεκάδα θα έχουμε».

Για τον νέο παίκτη του Αρη, Μανού Γκαρθία: «Δε μιλάω ποτέ για τους παίκτες, μόνο για την ομάδα».

Για την κλήρωση του Πρωταθλήματος: «Δεν έχω να πω κάτι για το Πρωτάθλημα, το μυαλό είναι στη Γκόμελ».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Υπήρχαν κάποια στοιχεία που δε μου άρεσαν από τον πρώτο αγώνα, τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Βγαίνουμε πάντα με νοοτροπία νικητή».

Για την απουσία του κόσμου: «Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τις μεταγραφές: «Έγιναν πολλές μεταγραφές, υπάρχουν κι άλλα κενά. Η ομάδα δουλεύει προς σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε σε επαφή με κόσμο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter