Μπουρλά στη Le Figaro: Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω την άνοιξη

Μπουρλά στη Le Figaro: Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω την άνοιξη

Η μετάλλαξη Όμικρον θα είναι το τελευταίο κύμα της πανδημίας, εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro προσθέτοντας πως όλοι θα μπορέσουν σύντομα να ξαναρχίσουν μια κανονική ζωή χάρη στα εμβόλια αλλά και τα χάπια κατά της Covid-19.

«Είμαστε σε καλή θέση για να το πετύχουμε αυτό την άνοιξη, χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαίωσε το αφεντικό της αμερικανικής εταιρείας.

Ο επικεφαλής της Pfizer, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα, ανακοίνωσε επένδυση 520 εκατ. ευρώ στη Γαλλία υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία του θα αναθέσει στη γαλλική Novasep ένα μέρος της παγκόσμιας παραγωγής του αντιικού χαπιού κατά της νόσου Covid, «Paxlovid».

Στην ερώτηση γιατί η Pfizer προτίμησε να κάνει μία μεγάλη επένδυση στη Γαλλία, ο ίδιος ανέφερε πως «η χώρα μας άνοιξε τις πόρτες, καλωσορίζοντας τις ξένες επενδύσεις, ιδιαίτερα τις βιομηχανικές επενδύσεις. Οι μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν κατέστησαν τη Γαλλία μία χώρα πολύ ανταγωνιστική. Επιπλέον, η τεχνογνωσία στις τεχνολογίες του τομέα υγείας είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter