Μπουρνούς: «Ο Αυγενάκης θέλει να μετατρέψει τον αθλητισμό σε κομματικό φέουδο»

Μπουρνούς: «Ο Αυγενάκης θέλει να μετατρέψει τον αθλητισμό σε κομματικό φέουδο»

Θέση για τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πήρε ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρνού, η πρόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη είναι ο καθολικός έλεγχος του αθλητισμού και η μετατροπή του σε κομματικό φέουδο. «Δεν θα του περάσει», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπουρνού

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μερικούς μήνες πριν, “ξήλωνε” όλες τις διατάξεις του νόμου Βασιλειάδη, επικαλούμενος την ασφάλεια δικαίου και την ομαλότητα στις εθνικές αθλητικές ομοσπονδίες, εν όψει των αρχαιρεσιών τους. Ήταν τότε, που διαισθανόμενος την γενική κατακραυγή αλλά και αντιλαμβανόμενος την αντισυνταγματικότητα του εγχειρήματός του απέσυρε, υπό την πίεσή μας, άρον άρον την αναδρομικότητα του νόμου του. Μετά και τις τελευταίες τοποθετήσεις του σε ραδιοφωνική συνέντευξη είναι, πλέον, ξεκάθαρο, ότι η πρόθεση του κ. Αυγενάκη δεν είναι η διαφάνεια στον αθλητισμό, αλλά ο καθολικός έλεγχος του και η μετατροπη του σε κομματικό φέουδο. Δεν θα του περάσει.

https://www.facebook.com/bournous/posts/2945915892301833

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter