Μπουρνούς: Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για έναν αθλητισμό ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στον «αθλητισμό ως δικαίωμα, ως άσκηση, ως ψυχαγωγία και ως ένα ισχυρό μέσο για την επικράτηση της ειρήνης και την συμφιλίωση των λαών»

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη ας ξαναθυμηθούμε την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του για τον Άνθρωπο», τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης για θέματα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπουρνούς.

«Τον αθλητισμό ως δικαίωμα, ως άσκηση, ως ψυχαγωγία και ως ένα ισχυρό μέσο για την επικράτηση της ειρήνης και την συμφιλίωση των λαών»», επεσήμανε ο ίδιος.

Ο κ. Μπουρνούς σημειώνει πως «συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για έναν αθλητισμό ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους, απαλλαγμένο από κάθε μορφή διάκρισης και αποκλεισμού».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.