Μπουτάρης: Είμαι νιόπαντρος, θα αφοσιωθώ στη σύζυγό μου (Video)

Μπουτάρης: Είμαι νιόπαντρος, θα αφοσιωθώ στη σύζυγό μου (Video)

«Θα πάψω να ασχολούμαι με τα κοινά του δήμου, όμως έχω πολλά άλλα να κάνω. Έχουμε το Μουσείο Ολοκαυτώματος στο οποίο θα είμαι πρόεδρος, υπάρχει ένα ακόμη όνειρό μου, η κιβωτός του ελληνικού Αμπελώνα και επιπλέον είμαι και νιόπαντρος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρία και από συνεργάτες του.

«Θα αφοσιωθείτε λοιπόν, στη σύζυγο» τον ρώτησε η δημοσιογράφος. «Ε ναι, δεν πρέπει;» απάντησε ο κ. Μπουτάρης.  

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που μετά από δύο συνεχόμενες θητείες δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Ερωτηθείς για το αν του ήταν δύσκολο να επιλέξει ποιον θα ψηφίσει για διάδοχό του, ο κ. Μπουτάρης απάντησε πως δεν δυσκολεύτηκε, ενώ σημείωσε και τη μεγάλη σημασία των ευρωκλογών, διότι, όπως εξήγησε «από την Ευρώπη εξαρτάται και η πορεία της Ελλάδας».

Αναφερόμενος στις χθεσινές επισκέψεις που πραγματοποίησε σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων δημάρχων, τόνισε πως ήταν μια κίνηση πολιτικής ευγένειας.

«Ήταν πολιτική ευγένεια όπως δέχθηκα όλους τους υποψηφίους δημάρχους ακόμα και τον Χαλιαμπάλια που αποκλείστηκε, με την ίδια λογική, επειδή έχω φίλους που ψηφίζουν διάφορα κόμματα, δεν θα επηρεάσω κανένα, πήγα πήρα ψηφοδέλτια. Το θεωρώ πολιτική ευγένεια. Καμία ιδιαίτερη σχέση δεν έχω, ούτε θα πει ότι υποστηρίζω τον έναν ή τον άλλο. Εγώ τελείωσα από δήμαρχος. Από κει και πέρα η πόλη ας κάνει το κουμάντο της», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο επόμενος δήμαρχος, ο Γιάννης Μπουτάρης απάντησε:

«Δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτό που υποσχέθηκα, σε όλους όσους φαίνεται πως είναι μπροστά και θα έχουν ένα λέγειν, είναι ότι τους ετοιμάζω ένα φάκελο με το τι έχουμε κάνει, σε τι φάση είναι η κάθε εκκρεμότητα και ας αποφασίσει αυτός τι προτεραιότητες θα δώσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter